Civilization: Beyond Earth'ın İlk Ek Paketi Duyuruldu

18.05.2015 16:15 Samet Konuksal


    Civilization serisini uzay temasına taşıyan Beyond Earth her ne kadar Civilization V'e nazaran çok da olumlu yorum alamasa da, Firaxis oyunu genişletmek için çalışmalara devam ediyor. Firma bugün itibariyle Rising Tide isimli ek paketin duyurusunu gerçekleştirdi.
 
    Rising Tide'ın en önemli özelliği oyuna okyanus dolu gezegenler eklemesi. Su temalı yeni bir işleyişi göreceğimiz Rising Tide'da haliyle yeni üniteler ve uzaylılar da göreceğiz. Diplomasi sistemine yeni özellikler ekleyecek olan Rising Tide, oyuna dört yeni Faction da katacak. Bunlardan birisinin Orta Doğu'dan gelme Al Farah olduğu belirtiliyor.
 
    Önümüzdeki sonbahar döneminde PC için çıkacak olan Civilization: Beyond Earth'ın ilk ek paketi Rising Tide'ın satış fiyatı 30 dolar olacak. İlk ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization: Beyond Earth Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 17 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 1 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 2 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 3 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler