Civilization ve XCOM Geliştiricisi Firaxis Games Bu Yıl Birkaç Tane Heyecan Verici Proje Duyuracak

19.05.2021 13:25 Gazali Çetinkaya

 
Civilization ve XCOM serilerinin arkasındaki stüdyo Firaxis Games, bu yıl içinde birkaç tane heyecan verici proje duyurmayı planlıyor.
 
Firaxis Games'in ana şirketi Take-Two Interactive'in CEO'su Strauss Zelnick, şirketin finansal sonuçlarının açıklandığı raporda, "Civilization VI'nın günlük aktif kullanıcı sayısı oyunun çıkışından bu yana sürekli olarak büyüdü ve oyun 11 milyon adetten fazla sattı." diye belirtti.
 
"Civilization VI'nın yanı sıra XCOM Chimera Squad ile XCOM 2 Switch versiyonunun başarısının sonucu olarak, Firaxis Games şimdiye kadarki en yıllarından birini geçirdi."
 
"Stüdyonun geliştirilmekte olan ve bu yıl içinde duyurulacak birkaç tane heyecan verici projesiyle birlikte bu büyümenin devam etmesini bekliyoruz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization VI Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler