Cliff Bleszinksi: LawBreakers'ı Xbox One Yerine PS4'e Çıkarmak Hataydı

20.05.2020 01:48 Gazali Çetinkaya

 
Gears of War serisinin eski baş yapımcısı Cliff Bleszinksi üçüncü oyundan sonra Epic Games'ten ayrılarak 2014'te kendi oyun stüdyosu Boss Key Productions'ı kurmuştu.

Boss Key Productions ile online shooter oyunu LawBreakers ve battle royale oyunu Radical Heights'ı çıkardı fakat işler yolunda gitmeyince stüdyo 2018'in ortalarında kapatıldı.

Cliff Bleszinksi, bugün twitter üzerinden yaptığı açıklamada, LawBreakers'ı Xbox One yerine PlayStation 4 için çıkarmanın hata olduğunu söyledi. Sebep olarak, insanların onu Xbox'ta Gears of War serisi ile tanıdığı için yeni oyunu o platforma çıkarmanın daha mantıklı olabileceğini belirtti.

Cliff Bleszinksi Boss Key Productions kapatıldıktan yaklaşık 5 - 6 ay sonra yaptığı bir açıklamada, bir daha asla video oyunu yapmayacağına yemin etti fakat daha sonra 2019'da bağımsız oyun yapabileceğini işaret etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LawBreakers Platformlar: PC Geliştirici: Boss Key Productions Dağıtıcısı: Nexon Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 3 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 4 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 5 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler