Clive Barker'ın Books of Blood Kitap Serisinden Uyarlanan Filmin Yayın Tarihi Açıklandı

11.08.2020 11:44 Özgür Eroğlu

 
Korku edebiyatının en önemli isimlerinden biri olan Clive Barker'ın toplamda 6 kitaptan oluşan Books of Blood serisinin film uyarlamasının yayın tarihi belli oldu ve bir afiş paylaşıldı.
 
Film 7 Ekim'de Hulu'da yayınlanacak. 1984 ve 1985 yılları arasında yayınlanan kitaplardan uyarlanan film, 3 farklı hikayeye odaklanacak ve bu 3 farklı hikaye tek bir filmde bulunacak. 
 
Filmin yönetmenliğini Star Trek'te yazarlık yapan Brannon Braga üstlenecek. Senaryoyu ise Brannon Braga ve Adam Simon yazıyor. Oyuncu kadrosunda ise Britt Robertson, Anna Friel, Rafi Gavron, Yul Vazquez ve Saad Siddiqui bulunuyor. bahsi geçen afişi aşağıda bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler