Clocktower'ın Yapımcısının Korku Oyunu Steam'de + Yeni Video

Harry benim de arkadaşım. Ne kadar çok ortak noktamız var değil mi?
02.03.2016 07:05 Alkan Adakaner

 
    Clock Tower'ın geliştiricileri tarafından hazırlanan Project Scisscors kod adlı NightCry, Steam'de boy gösterdi. Oyunun Batı'daki fiyatı 24.99 dolar olarak belirlense de henüz ülkemiz için bir fiyat belirtilmemiş. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
    Aşağıda oyunun yeni videosu da bulunuyor. Night Cry'ın okyanusun ortasında terk edilmiş lüks bir gemide geçeceği belirtiliyor, gemi denize açılır açılmaz gizemli ve dehşet verici bir dizi cinayetin gerçekleşeceği, bizim ise bir yandan masum kişileri bulmaya çalışırken, bir yandan da bu cinayetleri kimin işlediğini bulmaya çalışacağımız söyleniyor.
 
    NightCry'ın son rötuşlarını yaptıklarını söyleyen geliştiriciler İlkbahar mevsiminde oyunun Steam'de yayınlanacağını söylüyorlar.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NightCry Platformlar: PC Mobil VITA Geliştirici: Nude Maker Dağıtıcısı: Nude Maker Tür: Korku Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler