Cloud9 Kadın Valorant Takımını Duyurdu

27.10.2020 15:09 Hamit Can Sayılgan

 
     Amerikan elektronik spor organizasyonu Cloud9, kadın Valorant takımını duyurdu. 
 
     MAJKL Valorant takımını bünyesine katan başarılı espor organizasyonu, takımın "Cloud9 White" olarak mücadele edeceğini bildirdi. Takımın ana destekçisi ünlü telekomünikasyon şirketi AT&T oldu.
 
 
 
Cloud9 White Kadrosu
 
Alexis "alexis" Guarrasi,
Annie "Annie" Roberts
Jasmine "Jazzyk1ns" Manankil
Melanie "meL" Capone 
Katsumi 
 
     Cloud9 yönetimi; "Organizasyonun tarihindeki ilk kadın kadrosunu memnuniyetle karşılıyoruz ve C9 VALORANT kadrosundaki tüm oyuncularımızın espor arenasında neler başarabileceğini görmek için sabırsızlanıyoruz!" açıklamasında bulundu.
 
     Haziran ayında kurulan MAJKL ilk olarak; "Counter Logic Gaming - Blitz Open Cup" turnuvasında mücadele etti. Turnuvayı 16 takım arasında 5-8. sırada tamamlayan takım, gün geçtikçe performansını arttırdı. Son olarak "Valorant Ignition Series" kapsamında Eylül ayında düzenlenen FTW Summer Showdown turnuvasına katılan MAJKL, turnuvayı 1. olarak tamamladı ve Valorant topluluğundaki yerini sağlamlaştırdı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler