CoD: Black Ops 3'ün Özel PS4 Sürümü Duyuruldu

22.09.2015 23:38 Ömür Gencer

      Sony, Call of Duty: Black Ops 3'ün özel PlayStation 4 sürümünü duyurdu. Koyu gri ve turuncu renklerinin yoğunlukta olduğu özel bir PlayStation 4 ve Dualshock 4 ile gelecek bu pakette Black Ops 3'ün yanında NUK3TOWN multiplayer haritası bulunuyor.
 
       PlayStation 4 Call of Duty: Black Ops 3 Limited Edition paketinde 1 TB'lık bir PlayStation 4 yer alıyor. Koyu gri rengindeki konsolun üzerinde turuncu çizgiler ve CoD: Black Ops 3'ün oyun modlarını temsil eden dört sembol bulunuyor. Dualshock 4'te ise yine aynı renk çifti kullanılıyor. Bu kontrolcünün daha sonra ayrı olarak da satılacağını belirtelim.
 
      Sony aynı zamanda CoD: Black Ops 3 desenine sahip olmayan konsol ve kontrolcülü bir CoD: Black Ops 3 paketini de yayınlayacak. Bahsettiğimiz desenli paket 500 dolar fiyat etiketiyle 6 Kasım'da Avrupa'da satışa sunulacak. Pakete ait görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz. Çoğu oyuncunun özellikle renkler nedeniyle çirkin bulduğu bu paket hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 14 Dk önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 1 Saat önce PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler