CoD: Black Ops 4'e Operation Dark Divide Adlı DLC Geldi

24.09.2019 01:32 Özgür Eroğlu

 
Call of Duty sersinin yeni oyunu Modern Warfare'ın gelmesini kısa bir süre kaldı. Ancak yapımcı stüdyo geçen sene çıkarttığı Call of Duty: Black Ops 4'e yeni bir içerik getirdi. Bu yeni DLC şu an için sadece PlayStation 4'te erişilebilir durumda, diğer platformlar için bir tarih verilmedi ancak kısa sürede gelmesi bekleniyor.
 
Bu yeni DLC ile oyuna, süper kahramanlardan esinlenen Operation Dark Divide modu ve zombi modunun son bölümü eklendi. Multiplayer moduna 2 adet harita elendi. Bunlardan biri volkanın yanına kurulmuş bir üs ve Sovyet'lerin atomik silah istasyonu.
 
Operation Dark Divide modu ile battle royale moduna benzer bir mod oyuna eklendi. Ayrıca zombi modunun son bölümü olan Tag Der Toten'da oyuna eklenen yenilikler arasında. Oyuna eklenmiş olan Operaiton Dark Divide modunun fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Oyunun Season Pass'ine sahip olanlar ücretsiz bir şekilde bu DLC'ye erişebilirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler