Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues PS4, Xbox One ve Switch için Duyuruldu

25.08.2020 20:15 Gazali Çetinkaya

 
GameMill Entertainment, G.I. Joe: Operation Blackout oyunundan sonra bu kez de Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues oyununu duyurdu.
 
Diziden esinlenen beat ’em oyununda 1984 All Valley Karate turnuvasındaki olaylardan 34 yıl sonra Daniel LaRusso ve Johnny Lawrence arasındaki rekabet devam ediyor.
 
28 göreve sahip olacak hikaye modu Daniel LaRusso ve Johnny Lawrence'ın hikayelerini ayrı olarak içerecek. Nihai sonu görmek için iki tarafın da hikayesinin bitirilmesi gerekli. Yan yana co-op oynanabilecek oyunda sekiz farklı oynanabilir karakter ve her bir karakterin kendine özgü hareket seti, komboları, geliştirmeleri ve yetenek ağacı bulunacak. Karakterler arasında geçiş yapılabilecek. William Zabka ve Ralph Macchio seslendirme kadrosunda yer alıyor.
 
27 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve Switch için çıkacak.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: GameMill Entertainment Dağıtıcısı: Maximum Games Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 5 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler