Code Vein için İlk Ekran Görüntüleri Yayınlandı

20.04.2017 09:33 Gazali Çetinkaya

 
   Japonya merkezli oyun dağıtıcısı Bandai Namco Entertainment ve God Eater ekibi tarafından sunulacak zindan keşfetme, aksiyon rol yapma oyunu Code Vein için ilk ekran görüntüleri yayınlandı. 
 
 
 
   Yakın gelecekte dünya aniden yıkıldı. "Yargı dikenleri", yer kabuğunu acımasızca delip geçti ve refahın sembolü olan insanlığın yapıları halen mezar taşları gibi duruyor.
 
 
   “Vein” adı verilen kapalı bir toplumda hayatta kalmayı başaran “Revenantlar” yer alıyordu. “Revenantlar” yok edilmekten kurtulmak için insan olmaktan vazgeçti.
 
   Artık doğa üstü bir varlık olma sebebiyle “Revenantlar” anılarını kaybediyordu. Kan emerek az da olsa insanlıklarını korumaya çalışan “Revenantlar” kan dolaşımı düşük durumu geldiğinde ise “Lost” adlı bir canavara dönüşüyordu.
 
 
 
   Vampir olarak tanımlayabileceğimiz “Revenantlar” bu dünyadan çıkış olup olmadığını ve gerçekleri araştırarak sırları ortaya çıkarmaya çalışır.
 
 
 
   Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanan Code Vein sadece Japonya ile sınırlı kalmayacak oyun Kuzey Amerika ve Avrupa bölgesine de eş zamanlı olarak sunulacak.
 
   Henüz hangi platformda ulaşılabilir olacağı belli olmayan oyunun şu anda %35'lik kısmı tamamlanmış durumda.

   Code Vein 2018'de çıkış yapacak.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Code Vein Platformlar: PS4 Geliştirici: Shift Inc. Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 9 Dk önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 1 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler