Codemasters Racing'in GRID 2 Planları Yok

27.04.2012 19:39 Samet Konuksal


     İsmini Codemasters'dan Codemasters Racing şeklinde değiştirerek sadece yarış oyunlarına yoğunlaşacağını açıklayan stüdyonun en çok beğenilen ve devamı konusunda da en çok beklenilen oyunlarından GRID adına Codemasters Racing'den açıklama geldi. Ekibin Grid adına pek de olumlu planları yok.
 
     Resmi Playstation blogunda bazı hayran sorularını yanıtlayan Codemasters Racing yetkilisi Mike Chapman, "Orijinal GRID'in çıkışından seneler geçmesine rağmen yine de ikinci yapımı isteyenlerin olması firma olarak bizleri mutlu ediyor. Sonuçta oyunu oluştururken ilk hedefimiz beklentileri karşılamaktı. Ancak malesef GRID'in devamı adına yapım aşamasında bir projemiz yer almıyor." açıklamasını yaptı.
 
     Resmi bir kaynaktan gelen bu açıklama oldukça kafa karıştırıcı. Zira yine Codemasters'ın CEO'su Red Cousens 2010 senesinin Kasım ayında, firmanın yol haritasını çizerken yeni GRID oyununa 2012 tarihini vermişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Race Driver: Grid Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler