Codemasters'ın Yeni Duyurusu Grid 3 Olabilir (Video) (Güncelleme)

17.04.2014 19:37 Samet Konuksal


Güncelleme: NeoGaf'ta açıklama yapan Codemasters yetkilisi aynen şunları yazdı, "Sadece bilgilendirmek istedim, bu duyuru DLC ile ilgili değil. Kokpit mi dediniz? Evet, sizi dinledik."
 
    Uzun süreden beri yeni duyurusuyla ilgili haberlerini aldığımız Codemasters cephesinden daha somut şeyler gelmeye başladı. Codemasters, yeni duyuruyla ilgili ufak bir video yayınladı. 
 
    Grid'in YouTube kanalından yayınlanan bu videoda 22 Nisan tarihi gösteriliyor. Videonun sonunda Grid logosunu görmemiz, yeni bir Grid oyununu akıllara getiriyor. Bakalım 22 Nisan'da karşımıza ne çıkacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grid 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler