Codemasters'tan Ücretsiz Online F1 Oyunu

F1 Online: The Game'in önümüzdeki sene ilk çeyrekte çıkması bekleniyor.
12.08.2011 19:28 Gökhan Yılmaz

   
     Codemasters'ın bir süredir üzerinde çalıştığı Free-to-play oyunu önümüzdeki sene başlayacak. Fakat yapımcının kendi F1 oyunları serisi ile karıştırılmasın çünkü bu bir web tarayıcısı oyunu olacak.
 
     İsteyenlerin takım yöneticisi, isteyenlerin de pilot olarak yarışlara katılabileceği F1 Online: The Game bu yönüyle iki farklı kullanıcı türüne hitap ediyor. Üstten görünümlü yarışlar ve derinlemesine simülasyon özellikleri bir arada olacak.
 
     Oyunda 2011 sezonu ve tüm resmi pilotlar, takımlar ve araçlar bulunacak. Eğer yönetici koltuğuna oturursanız araştırma, üretim ve yarış takımını idare etme gibi yükümlülükleriniz bulunacak. Yarışçı olursanız da rekorlar kırabilecek ve kupalar kazanabileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F1 Online: The Game Platformlar: PC Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 30 Mayıs Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 30 Mayıs Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 30 Mayıs Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 30 Mayıs Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 30 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler