"Çoğu Halo Oyuncusu Xbox Live'ı, Aynı Ekran Üzerinden Oynamaya Tercih Ediyor"

28.09.2015 12:27 Ömür Gencer


       Halo 5: Guardians'da split-screen, yani aynı ekrandan üzerinden offline co-op oynama özelliği bulunmayacağı duyurulduğunda büyük bir kesim bu haberi üzüntüyle karşılamıştı. Xbox'ın başkanı ise bu özelliğin olmamasının oyuncuları çok ilgilendirmediğini dile getirdi.
 
      Spencer, Gamespot'a verdiği röportajda "Xbox Live'ın bugünkü kuvvetini ve oyuncuların Xbox Live boyunca nerede oynadığını görüyoruz. Siz sizin evinizde, ben benim evimde. Co-op oynanışın çoğunluğunu bunun oluşturduğunu biliyoruz. Geliştirici ekip Halo 5 deneyiminin, hem ekranda gördüğünüz görsellik bakımından hem de tüm sistemler bakımından kusursuz olmasına odaklandı." cümlelerine yer verdi.
 
      Daha sonra Spencer, tüm arkadaşlarınızı aynı odaya toplamaktansa Xbox Live'a bağlanmanın daha kolay olduğunu dile getirdi. Sizin görüşleriniz neler? Halo 5: Guardians'ta split-screen özelliği olmaması sizin için büyük bir problem mi yoksa siz de Xbox Live üzerinden bağlanmayı daha mı kolay buluyorsunuz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 5: Guardians Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 1 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 2 Saat önce YaLLa Compass 2024 CS2 Turnuvasında Yarı Final Bugün! 3 Saat önce Harry Potter Quidditch Champions Duyuruldu: Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 2. Hafta Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler