Colossus'ların İlk Tasarımları Gözüktü

29.06.2011 18:25 Ersin Kılıç


     ICO ve Shadow of the Colossus tek bir pakette Team ICO Collection başlığında karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Team ICO Collection'ın çıkış tarihi yaklaştıkça her iki oyuna ait bazı bilinmeyenlerde ortaya çıkmaya başladı.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Shadow of the Colossus için gizli bir son olacağına dair bir dedikodu yayılmıştı. Bu dedikodunun kaynağı ise oyunun yapımcılarının paylaştığı bir ekran görüntüsü olmuştu. Bugün ise Shadow of the Colossus'un ilk aşamalarına dair bazı çalışmalar yayınlandı.
 
     Bu yeni çalışmalarda oyunda karşılaştığımız Colossus'ların ilk tasarımlarını görüyoruz. tabi bazıları oyuna hiç aktarılmamış bile. Bu ilk Colossus tasarımlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 




İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ICO & Shadow of the Colossus Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Madden NFL 25'in PC Sürümü Konsollarla Eşit Seviyede Olacak 1 Saat önce DirectSR Teknolojisi FSR, DLSS ve XeSS'i Birleştiriyor (Video) 2 Saat önce Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler