Conan Exiles: Isle of Siptah Genişlemesi Duyuruldu

10.09.2020 15:52 Gazali Çetinkaya

 
Funcom, çevrimiçi çok oyunculu hayatta kalma oyunu Conan Exiles için yeni genişleme paketi Isle of Siptah'ı duyurdu.

15 Eylül'de PC için erken erişim olarak çıkacak. 1.0 sürümü 2021'in başlarında PC ile birlikte PlayStation 4 ve Xbox One'a gelecek.

Ek olarak, Conan Exiles bu hafta sonu Steam'de oynaması ücretsiz. Bugün 20:00'dan 14 Eylül 20:00'a kadar sürecek.

Genişleme paketinin tanıtım yazısı:
 

Isle of Siptah; açık dünya hayatta kalma oyunu Conan Exiles'a getirilen ve keşfedilecek kocaman yeni bir ada, öldürülecek iri ve habis yaratıklar, yeni inşa setleri ve tamamıyla yeni bir oynanabilirlik döngüsü içeren devasa bir genişleme paketidir. Yer altındaki zindanlarda kadim ırklarla savaşın. Salt kargaşa fırtınasından üreyen şeytani ucubeleri alt edin. Adanın tek köle kaynağını emniyete almak için akını bastırın.
 
Adaya bir deniz kazası sonucu varıyorsunuz ve yalnızsınız. Yalnızca üzerinizdeki hırdavatları kullanarak hayatta kalmanız için gerekli aletleri üretin. Önce basit bir kamp ve ilkel birkaç taş alet, ardından bir kale, sertleştirilmiş çelik ve obsidiyenden yapılmış zalim büyük kılıçlar…
 
Adanın ortasında yükselen ve tüm manzaraya hâkim karanlık bir kule dikkatinizi çekiyor. Kulenin etrafını saran ve gittikçe kuvvetlenen şiddetli fırtına, tarif edilemeyecek kadar korkunç felaketlere gebe. Ama en tehlikeli düşmanınız adadaki diğer insanlar olabilir zira kaynaklar az ve hayatta kalma mücadelesi oldukça vahşi ve zalim.
 
Yeni Harita - Siptah Adası: Devasa Siptah Adası'nda yepyeni bir deneyime başlayın. Güneşte kavrulmuş ve gemi enkazlarıyla dolu sahilleri, sık ve uzun boylu Kızılçam ormanlarını, antik Acheron enkazlarıyla bezeli geniş vadileri, bir Stigya kolonisinin kalıntılarını ve adanın merkezindeki kötücül Siptah Kulesi'ni keşfedin.
 
Yeni Zindan Tipi - Mahzenler: Uzak zamanların kadim ırklarının kalıntılarını barından ve unutulmaya yüz tutmuş mahzenleri gün yüzüne çıkarın. Gizli koridorlar keşfedin, kadim bulmacalar çözün, içerideki düşmanları ve şeytanları öldürün. Değerli hazineleri talan edin ve kadim ırkların mühürlerinin gücünü kontrol edin.
 
Yeni Özellik - Maelstrom: Adanın merkezindeki kara kulenin etrafında devasa bir fırtına dönüyor. Netameli bir büyüden güç alan bu fırtına dış boşluktan, cüret veya inşa edenlere saldıran korkutucu canavarlar doğuruyor. Bu korkutucu yaratıkları alt et ve yepyeni, önemli bir kaynağı ele geçir.
 
Yeni Özellik - Büyü Akınları: Kadimtanrı Nyarlathotep'in sağladığı yasak büyünün güçlü akınları Siptah Kulesi’nde filizleniyor. Arkalarında, dış dünyadan gizemli bir şekilde ışınlanan insanlar ve yaratıklar taşıyorlar. Elini çabuk tut ve onları yakala ya da diğer oyuncular ordularını inşa ederken gerilerinde kal.
 
Yeni Gergedan Bineği, Yeni Eşya Setleri ve Daha Fazlası: Yırtıcı gergedan bineğinin sırtında savaşa atıl ve düşmanlarını katlet. İki yeni inşa setiyle küçük bir ev ya da dev bir şehir yarat: gemi enkazlarının su emmiş kalıntıları veya kadim ve haşmetli fırtına camı. Yeni zırh setleri gibi güçlü eşyalar bul ve kuşan.

 
Duyuru fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Conan Exiles Platformlar: PC Geliştirici: Funcom Dağıtıcısı: Funcom Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler