Conan Exiles'ın Epic Games Store'da Ücretsiz Verilmesi İptal Edildi

04.07.2020 14:14 Gazali Çetinkaya

 
Funcom'un çok oyunculu hayatta kalma oyunu Conan Exiles'ın normalde bu hafta Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak verilmesi planlanıyordu fakat iptal edildi.
 
Epic Games tarafından belirtilene göre oyunun ücretsiz olarak verilmemesine karar verildi ve yakında Epic Games Store'da ücretli olarak çıkışını gerçekleştirecek.
 
The Escapists 2'nin de 18 - 25 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulması planlanıyordu fakat ertelenmişti. 9 - 16 Temmuz tarihleri arasında Killing Floor 2 ve Lifeless Planet: Premier Edition ile birlikte ücretsiz olarak verilecek. Conan Exiles için erteleme söz konusu değil, tamamen iptal.
 
Bu haftanın ücretsiz oyunu Hue 9 Temmuz Türkiye saati ile 17:59'a kadar kütüphaneye eklenebilir. Ekledikten sonra sizde kalıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler