Conan Unconquered için İlk Oynanış Görüntüleri

05.03.2019 21:26 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Petroglyph, Barbar Conan evreninde geçen gerçek zamanlı strateji oyunu Conan Unconquered için yeni bir geliştirici günlüğü yayınladı ve videoda kısa kısa oynanış görüntüleri de yer alıyor.

Conan Unconquered 2019'un ikinci çeyreğinde PC için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Petroglyph stüdyosundaki tecrübeli Star Wars: Empire at War ve Command & Conquer geliştiricilerinden, Barbar Conan evreninde geçen ilk strateji oyunu.
 
Conan Unconquered, Barbar Conan dünyasında geçen; kalenizi inşa etmeniz ve Hyboria'nın vahşi ordularından kurtulmak için yenilmez bir ordu kurmanız gereken bir strateji oyunu. Arkası kesilmeyen saldırılarda giderek daha zor düşmanlar kapılarınıza hücum edecek ve sizin kaynaklarınızı yönetmeniz, savunmanızı ilerletmek için yeni teknolojiler araştırmanız ve ordunuzu büyütmeniz gerekecek.
 
Oyunu isterseniz tek oyunculu olarak tamamen tek başınıza oynayabileceksiniz. Conan Unconquered ayrıca gerçek anlamda benzersiz, paylaşımlı çok oyunculu bir deneyim sunan iki oyunculu co-op olarak da oynanabilecek. Co-op oynanışta oyuncular bir üssü paylaşacak ancak her iki oyuncu da yeni binaları özgürce inşa edebilecek ve ortak hedeflerine ulaşmak için bir ordu toplayabilecek.
 
They Are Billions gibi oyunlara benzer olarak, düşman orduları size saldırmaya devam edecek ve istilaya ne kadar dayanabileceğiniz tamamen sizin kalenizi inşa etme ve ordunuza liderlik etme yeteneğinize bağlı olacak. Oynanış gerçek zamanlı ancak komutlar vermek ve yeni binaların inşasına başlamak için istediğiniz zaman oyunu durdurabileceksiniz. Savaşlar kanlı ve vahşi olacak. Oyuncular kalelerinde ölüme ve hastalıklara yol açabilecek ceset yığınlarından; çıkan yangınlara kadar çeşitli zorluklarla uğraşmak zorunda kalacaklar.
 
Vahşi kalabalık kapılarınızda. Düşeceksin mi yoksa fethedilmemiş olarak mı kalacaksın?  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Conan Unconquered Platformlar: PC Geliştirici: Petroglyph Games Dağıtıcısı: Funcom Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 30 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler