Concrete Genie Sonbahara Ertelendi

26.03.2019 12:20 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici PixelOpus, PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen aksiyon macera oyunu Concrete Genie'nin bir kez daha ertelendiğini duyurdu. İlkbaharda çıkması planlanan oyun artık sonbaharda çıkacak. Ayrıca oyuna PlayStation VR modunun dahil olacağı da duyuruldu. 
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Hayat, dışlanan ve zorbalığa maruz kalan genç Ash için zorlu geçiyor. Çizimlerini gerçek hayata geçirebileceğini keşfettiğinde her şey daha parlak bir hal alıyor. Denska'nın kirli ve terk edilen bu küçük balıkçı kasabasının sokaklarını ve geçitlerini sadece Ash, güzel ve canlı çizimlerle temizleyebilir.

Dualshock 4 kablosuz oyun kumandasının hareket sensörünü kullanarak kolayca muhteşem manzaralar çiz ve bu renkli ve muhteşem aksiyon macera oyununda eşsiz yaratıkları canlandır. Ve hem Ash'in hem de tüm kasabanın hayatını canlandırmaya yardım et.


Yeni hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Concrete Genie Platformlar: PS4 Geliştirici: PixelOpus Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 9 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler