Conqueror's Blade 4 Ağustos'ta Türkçe Olarak Çıkıyor

21.07.2020 18:58 Gazali Çetinkaya

 
Küresel yayıncı MY.GAMES ve geliştirici Booming Games, ücretsiz aksiyon MMO oyunu Conqueror’s Blade PC için Türkçe dil desteği ile çıkış yaparken oyuncuları davet etmekten heyecan duyuyor. Tam oyun içi yerelleştirme, özel müşteri desteği, yerelleştirilmiş sosyal medya varlığı ve Türkçe topluluk yönetimi 4 Ağustos'ta ortaçağ savaş oyunu ile birlikte başlayacak.
 
Conqueror’s Blade’de oyuncular kendi ortaçağ imparatorluklarını kurmak için kanlı bir savaş halindeler. Gözü pek savaş lortları kendilerini bir dizi ölümcül silah ile donatıyor ve emirlerindeki muazzam ordular ile dünyaya açılıyor. Oyuncular yıkıcı kuşatma silahları ile kaleleri savunuyor ya da kuşatıyor, 15’e 15 PvP muharebelerinde diğer oyunculara karşı mücadele ediyor ve geniş, gelişen açık bir dünyanın kontrolü için savaşıyor!
 
Oyunda yakın dövüş, menzilli ve süvari birimleri de dahil olmak üzere tarihin en büyük askeri kuvvetlerinden esinlenen 75'ten fazla birim mevcut. Savaş Lortları mızraklı askerler ile ölümcül bir barikat oluşturabilir, kılıçlıları düşmanla çatışmak için gönderebilir veya okçuları ile delici bir ok yağmuru yağdırabilirler. Kuşatma muharebesi stratejiye dayanıyor ve oyuncuların sürekli değişen çarpıcı savaş alanlarında birimlerini zafere götürmeleri gerekecek.

Bölge Savaşları gibi haftalık etkinlikler, oyuncuların kılıçlarını bir Hanedan’ınya da İttifak’ınparçası olarak toprak kontrolü için savaşırken keskin tutacaktır. Sezonlar, zorluklarla ve özel ödüllerle dolu sınırlı süreli etkinliklerle becerileri test edecek. Türkiye'nin ve Osmanlı İmparatorluğu'nun zengin kültüründen ve tarihinden esinlenen yeni sezon: “Season IV: Blood of the Empire” 4 Ağustos’ta Savaş Lortlarını bekliyor!
 
SEASON IV: BLOOD OF THE EMPIRE

Anadolu İmparatorluğu'nun kuvvetleri gelecek ve çok yakında Conqueror’s Blade’in ücretsiz güncellemesi ile eklenecek olan Season IV: Blood of the Empire’da zafer kazanmak için engel tanımayacak.

Fatih Sultan IV. Süleyman Hazretleri tarafından yönetilen Anadolu İmparatorluğu'nun orduları son derece sadık ve savaş hünerlerine fazlasıyla hakimler. Ordusuyla Fatih Şehri’ne yürüyen Sultan’ı takip etmek için 4 ağustosta çıkış yapacak IV. Sezon Harekatı’nda savaşa tutuşun ve yükselen Anadolu İmparatorluğu'ndan esinlenen sezona özel kıyafetler de dahil olmak üzere inanılmaz yeni ödülleri açmanız için IV. Sezon Savaş Bileti çok yakında satışa çıkacak!

Tam kapsamlı Türkçe dil desteği öncesi Conqueror’s Blade ile ilgili tüm gelişmeleri Facebook hesabından ve Discord kanalından takip edebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için https://conqblade.com/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
basın bülteni
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Conqueror's Blade Platformlar: PC Geliştirici: Booming Games Dağıtıcısı: My.Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 30 Mayıs 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 3 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 4 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler