Constantine Filminin Yönetmeni Devam Filmi İçin Keanu Reeves ile Görüşmüş

16.07.2020 14:26 Özgür Eroğlu

 
DC'nin ilk ismi Vertigo olan sonradan DC Black Label olarak ismi değiştirilen evreninin en önemli karakterlerinden biri olan Constantine'in filmi 2005 yılında yayınlanmıştı. Keanu Reeves'in başrolünde olduğu film izleyiciler tarafından beğenilen bir film olmuştu.
 
Çoğu izleyici filmin devamını beklerken aradan 15 yıl geçmesine rağmen doğru düzgün tek bir haber bile çıkmadı. Ancak geçtiğimiz günlerde filmin yönetmeni Francis Lawrence, yaptığı bir röportajda devam filmi için Keanu Reeves ile görüştüğünü açıkladı. Hatta sadece Reeves ile değil, filmin yapımcısı Akiva Goldsman da bu görüşmeye katılmış. Sonuç olarak da +18 olan bir film yapmak istemişler. Hatta söylediğine göre bir süre devam filmi için çalışılmış.
 
Hayranları umutlandıran ve heyecanlandıran bu açıklamanın bir şeyleri değiştirip değiştirmeyeceği önümüzdeki süreçte belli olacaktır. Hatta J.J. Abrams'ın yapacağı Constantine filminin ekibine katılabilir Reeves ve yönetmen Lawrence. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler