Co-op Korku Oyunu The Blackout Club 30 Temmuz'da PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

28.06.2019 22:11 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Question, birinci şahıs co-op korku oyunu The Blackout Club tam sürümünün 30 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

The Blackout Club Ekim 2018'den bu yana Steam'de erken erişimde. Şu anda %20 indirimle 25,60 TL fiyattan satışta. Tam sürüm çıkışıyla birlikte fiyat da yükselecek.

Oyun hakkında:
 

Korkunç bir sırra sahip küçük bir kasabada geçen birinci şahıs co-op korku oyunu The Blackout Club bilinçlerini geçici olarak kaybettiklerini öğrendikten sonra bir araya gelerek, yaptıkları şeyleri hatırlamayan ve garip yerlerde uyanan genç bir grubun hikayesini anlatıyor.

Grubun en yakın arkadaşlarından biri kaybolmuştur. Ailelerinden, öğretmenlerinden veya hatta polislerden hiçbiri onlara inanmak istemez ve arkadaşlar kendi aralarında bir soruşturma başlatır. Bu arkadaş grubu tünel labirentini keşfetmeye kalkacaklar. Bu labirentler hipnotik müzikle doldurulmuş ve gizli bir yetişkin grubu tarafından doldurulan düşmanca bir yeraltı dünyasıdır.

Dronlar, gürültü çıkarmaya yarayan aletler, çengel kancalar gibi araçlar kullanarak düşmanlarınızı alt etmeye çalışın ve dünyanın geri kalanına neler olduğunu kanıtlayacak kanıtlar elde edin. Hedefleri, düşmanları, loot'u ve daha fazlasını değiştiren unsurlarla, mahalledeki bir gece diğerine benzemeyecek.

Kimse sana inanmıyor, The Blackout Club'a katıl ve gerçeği görmelerini sağla. 

 
Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Not: Yorum sekmesinde bir sorun var. Forumdan yorum atılamıyor ve siteden de BSC misafiri olarak gönderilemiyor. Yakın zamanda düzelmesini umuyoruz.  

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler