Cory Barlog, God of War'un PC Sürümü İçin "Buna Çok Sevinirim" Dedi

04.11.2019 19:57 Özgür Eroğlu

 
Santa Monica Studio tarafından geliştirilen ve Sony tarafından dağıtılan God of War'un yeni oyunu geçtiğimiz yıl PlayStation 4 için özel olarak yayınlanmıştı. Oyun geçen yılın en iyi oyunlarından biri olması dışında 2018'in En İyi Oyunu ödülünü de kazanmıştı.
 
Geliştirici stüdyonun başındaki isim Cory Barlog, oyunun PC sürümü hakkında soru soran bir takipçisine Twitter üzerinden cevap verdi. Cory Barlog, "Biliyorsun. Buna çok sevinirim. Ancak ne yazık ki bu karar benim bütçemin üzerinde bir karar. Her gün kanıtlandığı gibi ben Kojima değilim." dedi.
 
Bu vasıtayla biz de sizlere bir soru soralım. Sizce platforma özel oyun olması mı daha iyi yoksa her oyunun 3 platforma çıkması mı daha iyi? 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler