Counter-Strike: Global Offensive Oynaması Ücretsiz Oldu, Battle Royale Modu Eklendi

07.12.2018 04:12 Gazali Çetinkaya

 
Valve, yaklaşık üç ay önce Counter-Strike: Global Offensive'in ücretsiz sürümünü yayınlamıştı ve bu sürümde sadece botlara karşı çevrimdışı oynamak ve GOTV üzerinden maç izlemek mümkündü.

Şimdi ise oyunun tüm modları tamamen ücretsiz oldu ve bununla birlikte oyuna Danger Zone adlı yeni battle royale modu eklendi.
 
Valve tarafından belirtilene göre, "Danger Zone Counter-Strike: Global Offensive'in taktiksel oynanışına dayanan; oyuncuların zekasını, becerisini ve kaynakları kullandığı; sonu görmek için savaştığı hızlı tempolu battle royale oyun modu. Yalnız oynayın ya da iki - üç kişilik bir takım olarak birlikte çalışın." Solo maçlar 16 oyuncuya kadar, iki ve üç kişilik takımlar 18 oyuncuya kadar destekleniyor. Blacksite haritasını içeriyor ve maçlar ortalama 10 dakika sürüyor.  
 
Counter-Strike: Global Offensive'i satın almış oyuncular Prime statüsüne yükseltilecek. Prime statüsü Valve tarafından doğrulanmış olan diğer Prime kullanıcılarıyla eşleşmenizi sağlıyor. Prime statüsü yükseltmesi 77,50 TL'den satışta, bunun yanı sıra hizmet madalyası kazanarak da yükseltilebilir.

Counter-Strike: Global Offensive Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 5 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 6 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler