Counter-Strike Nexon: Zombies Türkiye’ye Açıldı!

23.12.2014 13:07 Alkan Adakaner

 

    Nexon Europe merakla beklenen Counter-Strike Nexon: Zombies’i Türkiye için hizmete soktu. Counter-Strike Nexon: Zombies, Valve tarafından üretilen efsanevi oyun Counter-Strike baz alınarak geliştirilmiştir. FPS oyunları arasında en iyilerden biri olarak gösterilen oyun için, Valve ve Nexon büyük bir işbirliği yaparak, yeni modlar, silahlar, haritalar ve Zombiler içeren ücretsiz CS’yi çıkardılar.

    Hızlı ve aksiyon dolu bu oyunda, klasik haritaların Zombilere uyarlanması ile oyun büyük bir dinamizm kazanmıştır. Zombilere ek olarak, oyuncular aynı zamanda Rehibe Kurtarma ve Bomba İmha gibi CS’nin klasik modlarınında tadına varabilirler.

     Counter-Strike Nexon: Zombies’i oynayabilmeniz için gereken tek şey, bir adet Steam hesabıdır.

     Nexon Europe CEO’su Kenny Chang oyunu şu sözlerle özetlemektedir: “Türk oyuncular artık dünyanın çeşitli yerlerinde yer alan oyuncular ile savaş alanlarının tadını çıkarabilecek ve Counter-Strike Nexon: Zombies’in sunduğu eğlencenin tadına varabilecekler. “Oyun hem Free-to-Play özelliklerini sevenlere hem de efsanevi FPS oyunu Counter-Strike oyuncularına hitap etmektedir. Aynı zamanda, 2015’in başlarında çıkarmayı planladığımız Türkçe dil servisi için çalışmaktayız.”

     Nexon Europe, oyunun piyasaya sürülmesi vesilesiyle beş farklı oyun içi etkinlik düzenleyecek. Bu etkinliklerde oyun tutkunları geniş çeşitlilikteki eşyaları ve silahları kazanabilecekler. Önümüzdeki haftalarda oyunculardan gelecek ilgiye göre etkinlikler güncellenip genişletilecek.

    Counter-Strike Nexon: Zombies’i Steam üzerinden İngilizce, Almanca, Lehçe ve Rusça olarak hemen oynayabilirsiniz.
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike Nexon: Zombies Platformlar: PC Geliştirici: Nexon Europe Dağıtıcısı: Nexon Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler