Cowboy Yakuza Steam'de Erken Erişime Açıldı

18.02.2020 06:18 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı ve geliştirici Active Gaming Media, Cowboy Yakuza'nın bugün itibarıyla Steam'de erken erişime açıldığını duyurdu.

Active Gaming Media, oyunun yapımında Grasshopper Manufacture CEO'su Goichi “Suda 51” Suda'nın desteğini de almış.

Oyunun ilkbahara kadar erken erişimde kalması planlanıyor. Yapım sürecinde final aşamasına gelinmiş ve oyunun büyük bir çoğunluğu da tamamlanmış durumda. Oynanabilirlik, hikaye ve oyun dengesi hakkında direkt olarak oyunculardan geri bildirim alabilmek için erken erişim modeli ile çıkmasına karar verilmiş.
 
Steam'de 18,50 TL'den satışta.
 
Cowboy Yakuza, hikaye odaklı izometrik kamera açısına sahip bir aksiyon oyunu. Oyuncular 80'lerin sonunda Japonya'da yaşayan Texas'lı Cleveland (“Cleve”) Waingro karakterinin rolünü üstleniyor. Cleve işini kaybettikten sonra Yakuza ile başı belaya giriyor. 
 
store.steampowered.com/app/1198380/COWBOY_YAKUZA
 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cowboy Yakuza Platformlar: PC Geliştirici: Active Gaming Media Dağıtıcısı: Active Gaming Media Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler