Crackdown 3 E3 2018 Fragmanı

10.06.2018 23:58 Gazali Çetinkaya

 
 
   Microsoft, E3 2018 basın konferansı esnasında Crackdown 3 için yeni bir fragman yayınladı.
 
   Crackdown 3, Şubat 2019'da Xbox One ve Windows 10 için çıkacak.
 

Silahlarınızı hazırlayın ve Crackdown 3'ün kargaşa ve yıkım dolu dünyasında süper güçlü bir Ajan olarak suçla savaşın. Fütürist bir şehri yukarıdan keşfedin, dönüşen bir araçta caddelerde yarışın ve acımasız bir suç imparatorluğunu durdurmak için güçlü yeteneklerinizi kullanın. Crackdown 3, Microsoft Cloud tarafından desteklenen ortak görev halinde kargaşa ve yıkımın en büyük silahınız olduğu tamamen yeni bir çok oyunculu mod sunar.
 
The Blackout – Aniden yeni bir düşman saldırdı. Büyük şehir merkezleri daha önce hiç görülmemiş doğadaki güçlerden yararlanan bir saldırıya maruz kaldı, karanlık ve kaos hakim oldu. Bu saldırının sonucunda Büro sazı eline aldı. Şimdi gereken her şey yapılarak bizi kimin alt ettiğini bulacaklar ve bunu yaparken onları hiçbir şey durdurmayacak. Adaletin acımasız yüzünü ortaya koyacaklar.
 
New Providence – Kurumsal psikopatlar, gangsterler ve kasapların gölgesinde bir "cennet" ada olan New Providence çok gizli ve kötü niyetli TerraNova Worldwide'a ev sahipliği yapmaktadır. Kısa bir süre önce gizemli bir şekilde yeniden canlanan bir volkanın tütmekte olan merkezi çevresine kurulmuş bu mega şirket, şeytani planlarının bir sonraki aşaması için hazırlanırken bölgedeki maddi ve insani tüm kaynakları kullanmaktan çekinmiyor ve elbette önlenemez bir şekilde Büronun gücünü ortaya koyacağı güne de hazırlanıyor.
 
Yetenekler – Gökdelenlerin üzerinden atlamak, düşmanlarınıza kamyonları fırlatmak ve bir patron gibi dövüşmek için süper Ajan yeteneklerinizi yükseltin.
 
Tehlikeli açık dünya oyun alanı – Şiddet dolu bir suç imparatorluğunu alt etmek ve şehri düşmanlarınıza karşı bir silah olarak kullanmak üzere Xbox Live üzerinden en fazla dört arkadaşınızla birlikte oynayın.
 
Suç yeniden saldırıyor – Sokaklardaki askerlerini alt ederek, suç operasyonlarına saldırarak ve çok önemli çete liderlerini ele geçirerek kindar suç dünyasının hükümdarlarını kalelerinden çıkarın.
 
Tansiyon artıyor – Crackdown 3'ü satın aldığınızda sunulan %100 yok edilebilir bir çok oyunculu arenada şehri parçalarına ayırmak için en fazla 10 çevrimiçi ajana katılın.

 
   Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crackdown 3 Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler