Crackdown 3 Ertelendi

17.08.2017 10:15 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft Studios, Crackdown 3'ün ertelendiğini duyurdu.
 
   Xbox One X konsolu ile 7 Kasım tarihinde çıkması planlanan oyun aldığı bu erteleme ile birlikte 2018 ilkbahar döneminde çıkacak.
 
   Microsoft Studios Genel Müdürü Shannon Loftis,
 
"Crackdown 3 için çok heyecanlıyız ve aynı şekilde oyuncular da öyle, bu yüzden çıkış tarihini ertelediğimizi duyurmak bizim için çok zor. Bununla birlikte doğru oyunu, doğru kalitede ve doğru zamanda sunmayı istiyoruz.
 
Crackdown 3 çok iddialı bir oyun ve tek kişilik oyuncu modu, co-op multiplayer, rekabetçi multiplayer modumuz Wrecking Zone olsun oyunun her bölümünde doğru deneyimleri en iyi şekilde sunduğumuzdan emin olmak istiyoruz. Üç mod arasında denge sağlanması oldukça önemli ve bunu sağlamak için ekstra geliştirme zamanına ihtiyacımız var. Oyuncular Crackdown 3'ü 2018'in ilkbaharında bekleyebilir." 
 
   Crackdown 3 Xbox One ve Windows 10 için geliştiriliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crackdown 3 Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler