Crash Bandicoot N.Sane Trilogy Başarılı Bir Çıkış Yaptı

03.07.2017 13:53 Gazali Çetinkaya

 
   Crash Bandicoot N.Sane Trilogy satış anlamında oldukça başarılı bir çıkış gerçekleştirdi.
 
   Crash Bandicoot N.Sane Trilogy ilk haftasında Horizon: Zero Dawn'dan daha iyi bir satış performansı sergileyerek bu yılın en büyük tek platformlu çıkışını yaptı. Multiplatform'da ise Ghost Recon Wildlands'in gerisinde kalarak yılın en büyük ikinci çıkışını yaptı. 
 
   Ayrıca N.Sane Trilogy Amazon UK üzerinde yılın en çok satan oyunu oldu. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy Amazon UK üzerinde Horizon: Zero Dawn, Mario Kart 8 Deluxe ve The Legend of Zelda: Breath of the Wild'i geride bıraktı.
 
   Crash Bandicoot N. Sane Trilogy; Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strieks Back ve Crash Bandicoot Warped oyunlarının remastered sürümlerini içeriyor. Fiyat $39.99 (TR PSN 119 TL).
 
   Crash Bandicoot N. Sane Trilogy şu anda PS4 üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Platformlar: PS4 Geliştirici: Vicarious Visions Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler