Crash Team Rumble Twitch'te Haftalık 12 Kişi Tarafından İzleniyor

19.11.2023 12:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision tarafından yayınlanan çevrimiçi çok oyunculu oyun Crash Team Rumble için işler yolunda görünmüyor. Yeni bir hamleyle beraber çocukluğumuzun ikonik karakteri Ejderha Sypro ekleniyor ve bununla beraber oyuna yeni bir heyecan getirilmesi hedefleniyor.
 
Oyunun ilgi çekici olması hedefleniyor
 
 
 
Oyunun All Fired Up olarak adlandırılacak üçüncü sezonu 7 Aralık'ta başlıyor ve oynanabilir karakter olarak Spyro'yu içeriyor. Bu sezonla beraber önceki sezonlarda olduğu gibi battle pass içeriği, içerikler, kozmetikler, mücadeleler ve daha fazlası oyunculara sunulmayı bekliyor.
 
Haziran ayında piyasaya sürülen Crash Team Rumble, dört oyuncudan oluşan iki takımın mücadelesini konu alıyor. Oyunda takımlar Wumpa Meyvesi'ni toplamaya çalışıyor ve en fazla toplayan takım kazanıyor. 
 
Diğer taraftan Crash Bandicoot serisinin çok oyunculu bir yan oyunu olan bu yapım Twitcht'e haftalık olarak 12 kişi tarafından izleniyor. Twitch Tracker tarafından sağlanan verilere göre oyun ilk çıkışıyla beraber haftalık 316 izleyiciye ulaştı ancak geldiğimiz noktada bu sayı 12'ye kadar indi.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Overwatch 2 İçin 6v6 Maçlar Yakında Gelebilir: İşte Detaylar 26 Temmuz Fallout 4'ün DLC Boyutundaki London Modu Sonunda Çıktı! 26 Temmuz Dragon Age: The Veilguard, Steam'de EA Uygulaması Gerektirmeyecek 26 Temmuz Dark and Darker Mobile Oynadık: İşte İlk Deneyimlerimiz! 26 Temmuz Marvel’s Wolverine'den 2 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 26 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler