Creative Assembly Yeni FPS Oyunu Üzerinde Çalışmaya Devam Ediyor

02.12.2020 17:49 Gazali Çetinkaya

 
Total War serisi, Halo Wars 2 ve Alien: Isolation'ın arkasındaki stüdyo Creative Assembly bir süredir yeni bir FPS oyunu üzerinde çalışıyor. Oyun ilk olarak 2018'de bir iş ilanı aracılığıyla ortaya çıktı ve ardından bir yıl sonra geliştirici ekip tarafından doğrulandı.

Sega Avrupa stüdyolarının yöneticisi Tim Heaton, GamesIndustry.biz ile gerçekleştirdiği röportajda, Creative Assembly'nin FPS oyunu üzerinde çalışmaya devam ettiğini belirtti.
 
Yeni bir IP olacak, taktiksel unsurlar içerecek ve türe yenilik getireceği söyleniyor.
 
Tim Heaton ayrıca FPS oyunu dışında stüdyonun başka yeni IP'ler geliştirmekle de ilgilendiğini ifade etti.
 
20 yıldır devam eden Total War serisinin yeni oyunlarını da mutlaka görmeye devam edeceğizdir. Alien: Isolation da oldukça sevildi ve ikinci oyun çok isteniyor fakat Alien: Isolation 2'ye dair ortaya çıkan söylentiler yalanlanmıştı.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler