Creature in the Well 6 Eylül'de Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

19.08.2019 17:07 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Flight School Studio, Creature in the Well'in 6 Eylül'de Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Creature in the Well, tepeden bakılan, pinball'dan esinlenilen bir hack-and-slash dungeon crawler oyunudur. Kalan son BOT-C birimi olarak, çaresiz bir Yaratığın musallat olduğu antik bir tesise tekrar güç vermek için bir çöl dağının derinliklerine ilerle. Serap şehrini ölümcül bir kum fırtınasından kurtarmak için güçlü ekipmanlar bul ve onları yükselt.
 
Kılıçlarla pinball: Enerji küreleri yükle, ardından sabit düzenekleri etkinleştirip kum fırtınasını durdurmak için küreleri zıplat ve sektir.

Yaratığı Yen: Yaratık tarafından hazırlanan bir sürü mücadeleden kurtul ve kapsamlı, beceri gerektiren savaşlarda onunla yüzleş.

Dungeon-crawler: Her biri eşsiz oyun temaları, kilidi açılabilecek öğeler ve ortaya çıkarılacak sırlarla dolu, elle hazırlanmış sekiz zindanın kilidini açarak dağın derinliklerine dal.

20'nin üzerinde eşsiz öğe: Oynama biçimini değiştiren yükseltilebilir silahlar ve kıyafetlerle oynama tarzını özelleştir.

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Creature in the Well Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Flight School Studio Dağıtıcısı: Flight School Studio Tür: hack-and-slash dungeon crawler Çıkış Tarihi: 6 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 17 Dk önce Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 17 Dk önce Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 12 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler