Crusader Kings 3 Royal Court için Artifacts & Events Adlı Yeni Fragman Yayınlandı

31.01.2022 13:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Paradox Interactive, Mayıs ayında duyurulan büyük genişleme paketi Crusader Kings 3 Royal Court hakkında yeni bir video yayınladı. Video, eserler ve etkinlikler dahil olmak üzere DLC ile gelecek içerikleri oyunculara sunuyor.
 
Crusader Kings: Royal Court ile kendi sürükleyici taht odana gir, sergilediğin ihtişam ve hazinenle vasallar ile saray mensuplarını etkilemeye hazırlan. Kraliyet salonunda yargı dağıtıp halkınla krallığın arasında önemli bir bağlantı kurarken ziyaretçilerin saygılarını sunuşunu ya da aile üyelerinin didişmelerini izle.
 
Crusader Kings: Royal Court'ta yaratıcı zanaatkârlardan büyük sanat eserleri ısmarlayabilirsin. Sarayının ihtişamıyla rakiplerini etkile ya da kraliyet hanedanı yadigârları ve eserleriyle onları büyüle. Gelişmiş bir Kültür sistemi sayesinde birleşirken veya ayrılırken insanlarını yeni kültürel fikirleri benimsemeye, köklerini kucaklamaya, diller öğrenmeye ya da yeni gelenekler edinmeye yönlendir. 
 
Crusader Kings 3 Royal Court 8 Şubat 2022'de piyasaya sürülecek. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crusader Kings III Platformlar: PC Geliştirici: Paradox Development Studio Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 24 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler