"CryEngine 3, Piyasanın En Güçlü Oyun Motoru"

Cevat Yerli, oyun endüstrisinde hatrı sayılır bir popüleriteye sahip.
25.01.2011 13:32 Levent Polater


 
    Crytek başkanı Cevat Yerli'den iddialı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Crysis 2'nin en iyi performansı PC platformunda sunacağını söyleyen Yerli, yeni röportajında oyunun CryEngine 3'ten aldığı güçten bahsetmiş ve tabir-i caizse stüdyosunun oyun motorunu öve öve bitirememiş.

     Rakiplerinin ne yaptığıyla hiç bir zaman ilgilenmediklerini söyleyen Yerli, CryEngine 3'ün Epic Games'in yakın zamanda çıkacak Unreal Engine 4'ünden daha güçlü olduğunu belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü:
 
    "Sanırım rakiplerimizin oyun motorları Crysis 2'yi oluşturmaya yeterli olmayabilir. Crysis 2, oynanış ve eğlence bakış açısından çok daha fazlasını vaat ediyor. Bizim oyun motorumuzun daha iyi olup olmadığına oyunun motorunu kullanan insanlar karar verecekler, ancak Crysis 2'nin başka bir oyun motoruyla yaratılamayacağını tekrardan söylemeliyim."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler