CryEngine 3 için Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

Crytek'in oyun dünyasında Unreal Engine'den daha popüler bir oyun motoru yapması mümkün mü?
07.03.2011 16:03 Alkan Adakaner


     Crysis 2'de de kullanılan CryEngine 3'ün yeni bir tanıtım videosu Game Developers Conference'ta yayınladı. Bu videoda gerçek zamanlı görüntülere de rastlamak mümkün.
 
     CryEngine 3 Sandbox editörünün sinema filmleri için kullanımı ile ilgili olan bu tanıtımda özellikle ışıklandırmalar üzerinde durulmuş. Ayrıca motion-capture teknolojisinin CryEngine 3'te (Virtual Stage Support) nasıl kullanıldığını görüyoruz.
 
     Animasyon filmlerinin yapımında önemli bir rol oynayabilecek olan oyun motoru yapımcıların işlerini kolaylaştıracak gibi görünüyor. Zaten Crytek'in sadece oyun sektöründe kalmak istemediğini, ayrıca bir teknoloji üreticisi olarak ünlü olmayı hedeflediğini zaten biliyoruz.
 
    Aşağıda CryEngine 3'ün yeni tanıtım videosu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler