CryEngine 3 ile Oynama Sırası Mod Yapımcılarında

Crytek amatör yapımcıları unutmuyor
22.04.2011 19:51 Gökhan Yılmaz

 
     Crytek'ten Cevat Yerli, mod yapımcılarına açık mektup yazdı. Crysis 2'nin çıkışı ile oyuna odaklandıklarını belirten yapımcı, şimdi sıranın mod yapımcılarında olduğunu belirtiyor.
 
     Crysis için hâlâ çeşitli oyun modları yapılıyor ve bazıları çok başarlılı oluyor. Yapımcının açıklamasına bakılırsa Crysis 2 için aynı olanaklar sağlanacak. Crysis 2 için hazırlanan editör önümüzdeki yaz aylarında mod yapımcılarının hizmetine sunulacak. Böylece piyasadaki en gelişmiş oyun motorlarından biri olan CryEngine 3'ün gücü ile birlikte yeni haritalar, eşyalar ve pek çok özel içerik mod yapımcıları sayesinde diğer tüm oyuncularla buluşabilecek.
 
     Ağustos ayında ücretsiz CryEngine SDK (Yazılım geliştirme aracı) ile birlikte oyun motorunun son sürümü olan CryEngine 3 yayınlanacak. Son güncellemeler ile birlikte tam sürüm olarak indirmeye sunulacak. Ayrıca oyun motorunu hazırlayan yapımcılardan bolca kaynak ve döküman desteğine kavuşabilecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 10 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler