CryEngine 3'ün Gücü Bu Görüntülerde

13.10.2011 19:18 Levent Polater


   CryEngine 3'ün gücünü artık tüm dünya biliyor. Crytek, çoğu yapımcının da tercih ettiği bir oyun motoru olan CryEngine 3 ile ilgili yeni ekran görüntüleri paylaştı ve herkesi kendine yine hayran bıraktı.
 
   Crytek, CryEngine 3 ile ilgili ilk defa bu kadar geniş çaplı geniş alana sahip çevre öğeleri görseli paylaştı. Gördüklerimiz tek kelimeyle muazzam. Alınan bilgilere göre bu görsellerdeki dağlar GeoControl2 ile oluşturulmuş, böylece çok dağa gerçekçi yerşekilleri ortaya çıkmış. 
 
    CryEngine 3 ile yeni neslin oyunları harika görünecek, bir süredir yapımcıların ilgisi bu oyun motoruna yoğunlaştı bile.
 




İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler