CryEngine Şimdi de Yeşil Sahalarda

CryEngine şekilden şekile giriyor.
21.11.2011 00:01 Samet Konuksal

 
     Crytek'in modlamaya açık oyunları Crysis ve Crysis 2'den şimdiye kadar her türlü modlarla karşılaşmıştık. CryEngine ile bir yeşil sahalara inmediğimiz kalmıştı, o da Gökhan Karadayı isimli 3D sanatçısı sayesinde oldu.
 
     Gökhan Karadayı'nın ilk olarak tanıtımını Crydev.net forumlarında gerçekleştirdiği CryFootball isimli futbol simülatöründen görüntüler de yeni yeni gelmeye başladı. Şuan animasyonları tasarlama aşamasında olan Gökhan Karadayı'nın bu modlamasında takım olarak şimdilik Barcelona, Milan, B. Dortmund ve Galatasaray bulunuyor.
 
     Görüntülere baktığımızda, kendisi henüz yolun başında gibi gözüküyor. Modlamadan yayınlanan görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz. Kendisine destek vermek isterseniz de CryDev.net forumlarındaki konuya buradan ulaşabilirsiniz.
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel 2026 Video Oyun Ödülleri Sahiplerini Buldu 17 Ekim PUBG: Battlegrounds 43.2 Güncellemesi, Oyuna Bentley Araç Kozmetikleri ve Yeni Bir PvE Modu Ekliyor 15 Ekim Yeni Sezonla eFootball Championship’in 2027 Dünya Finali Elemeleri Daha Kapsamlı Bir Hale Geliyor 08 Ekim The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 06 Ekim Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler