Crysis 2 Demo vs Killzone 3 Beta Karşılaştırması

06.02.2011 16:35 Levent Polater

 
   Bir başka karşılaştırma haberiyle karşınızdayız. Bu sefer ele alınan 2 oyun, geçtiğimiz gün betası başlayan Killzone 3 ile demosu bir süredir Xbox Live'de bulunan Crysis 2'nin Xbox 360 sürümü için.
 
    Bu 2 oyun da son sürümlerine şu anda aynı derecede yakın diyebiliriz. O yüzden bu karşılaştırmanın doğru sonuç vereceğini söylemek yanlış olmaz. Yalnız dikkat etmeniz gereken tek nokta demonun Crysis 2'nin Xbox 360 sürümü olması. Oyunun PC sürümünün konsol sürümlerine göre çok daha iyi performans vereceği söylenmişti.
 
     Lens of Truth sitesinin yaptığı karşılaştırma görüntülerine buradan göz atabilir, sitenin video karşılaştırmasına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
  Görüntülerde imleci tuttuğunuz yerlere zoom yapabiliyor ve en ince ayrıntısına kadar görüntüleri inceleyebiliyorsunuz.
 

 
 




İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 58 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 13 Dk önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 48 Dk önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler