Crysis 2 Hangi Platform'da Ne Kadar Sattı?

New York şehri tam anlamıyla bir cehenneme dönüyor
02.04.2011 21:11 Alkan Adakaner


     Son dönemlerin en iyi oyunlarından olan Crysis 2 ilk haftasında İngiltere'de liderliği ele geçirmişti. Amerika'da da oldukça iyi bir satış performansına sahip oyunun dünya genelinde hangi platformda ne kadar sattığı Vgchartz verilerinde ortaya çıktı.
 
     Vgchartz'ın açıklamasına göre ilk hafta verilerine bakarsak Crysis 2'nin Xbox 360 sürümü dünya genelinde 366.816 adet satmış. Oyunun Playstation 3 sürümü ise 288.79 adet satabilmiş.
 
      PC ise bu konuda konsolların çok gerisinde bulunuyor. Sitenin açıklamasına göre PC sürümü 103.373 adet sattı. Bu rakama büyük ihtimalle dijital satışlar dahil değil. Dijital satışlarla birlikte bu rakam artacaktır. Yine de FPS'lerin bile konsol sürümlerinin çok daha fazla sattığını daha önce piyasaya çıkan oyunlara bakarak anlayabiliyoruz.
 
     Oyuncuların büyük bölümünün beklentilerini fazlasıyla karşılayan Crysis 2, bakalım satışlarına böyle başarılı şekilde devam edecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler