Crysis 2, Playstation 3'te 720P Olacak

Crysis 2'nin grafiklerinin her platform için harika olduğu inkar edilemez
26.02.2011 10:08 Alkan Adakaner


     Crytek'in gerek PC'nin yanı sıra konsollarda da Crysis 2'nin görsellerini üst düzeyde yapacağı konusunda herhangi bir şüphe yok. Oyunun Xbox 360 demosu ve PS3 için yayınlanan ilk videosu bunu anlamak için yeterli.
 
     Playstation 3 oyuncuları ise görseller konusunda daha çok şey bekliyor. Bu konsola özel oyunlar Uncharted 3, God of War 3 veya Killzone 3) mükemmel görseller sunarken multiplatform oyunların PS3'te daha kötü göründüğüne bile şahit oluyoruz.
 
     Bu şikayetlerin farkında olan Crytek de Playstation 3 sürümü için çok iddialı sözler söylemişti. Firmadan Michael Gluck'un geçen yıl söylediği "Sanırım Crysis 2'de çıktığuında bu kalite çıtasını en yüksek noktaya taşıyacak ve tüm PS3 oyunlarına o noktadan sonra belli bir çizgi sağlayacak" sözleri hala aklımızda.
 
      Bu sözlere rağmen bir Neogaf kullanıcısı Crysis 2'nin Playstation 3'te 1024 X 720 çözünürlükte olduğunu saptamış. Yani oyun 720P olacak. Aslında oyunun 720p olması şok edici bir şey değil. PS3'teki çoğu oyun zaten 720P. Aşağıda Neogaf kullanıcısı Mazinger'ın hesaplamasını bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 64 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 58 Dk önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 1 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler