Crysis 2'de Dedicated Server Onaylandı +Yeni Video

Görseller Crysis 2'nin en büyük artılarından birisi olacak
11.02.2011 14:33 Alkan Adakaner


     Electronic Arts, Crysis 2 için "Dedicated Server" desteğini onayladı. Son dönemlerde çoğu PC oyununda olan bu destek böylece en çok beklenen oyunlardan Crysis 2 için de onaylanmış oldu.
 
     Dedicated Server'larla ilgili olarak Electronic Arts bir liste de yayınladı. Listeye buradan ulaşmanız mümkün.
 
     22 Mart'ta Kuzey Amerika'da, 25 Mart'ta ise Avrupa'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan oyunun yeni videosu da yayınlandı.
 
     Crysis 2'nin bu videosunda oyunun geliştiricileri düşmanlarımızdan bahsetmiş. Uzaylı dostlarımızın! ilk oyundakinin aksine daha fazla insanlara benzediğini, buna rağmen yükske yerlerden atlayabildiklerini, buralara zıplayabildiklerini ve duvarlarda yürüyebildiklerini söyleyen Crytek ekibi, ayrıca dev boyuttaki düşmanların da araba gibi çeşitli nesneleri yollarından kaldırmak için fırlatabildiklerini söylemiş.
 
     Videonun bir bölümünde oyunun motion capture sistemini gösteren ve uzaylıların hareketlerinin insanlar tarafından canlandırıldığını gösteren ekip, düşmanlarımızın da kendilerine göre karakteriktik davranışları olduğunu vurgulamış.
 
    Ayrıca Crysis 2'nin görsel yönden önemli özelliklerinden birisi olan "yüz animasyonları" da bu videoda ele alınmış. İnsanların yüz hareketlerinin bir videoya kaydedilip ve her yüz kasının (alın, yanak vs) farklı tepkileri belirleniyormuş. Böylece çok gerçekçi yüz animasyonları elde ediliyor. Zaten son dönemlerde L.A Noire gibi oyunlarda da insanların yüz animasyonlarının çok gerçekçi bir şekilde oyunlara aktarıldığını görmüştük.
 
      Oldukça bilgilendirici olan ve Crysis 2'nin teknolojisi hakkında ayrıntılı bilgi veren yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 31 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler