Crysis 2'den "OHH" Dedirten Görüntüler

24.05.2010 18:15 Ersin Kılıç


 
     Sabah saatlerinde Aralık ayında çıkacağına dair dedikodular ile karşılaştığımız Crysis 2'den beklediğimize değen ekran görüntüleri geldi.
 
     PC Gamer'in İngiltere ayağı kaynaklı çıkış tarihi haberi oyunu bekleyenleri oldukça meraklandırmış olsa da şu ana kadar EA Games veya Crytek'ten herhangi bir doğrulama gelmedi.
 
     Oyun için yeni ekran görüntüleri ise gene dergi taraması olarak karşımıza çıktı.
 
     Bir süre önce oyuna ait ekran görüntüleri yayınlanmış, fakat bu ekran görüntüleri oyunu bekleyenleri hiçte memnun etmemişti. Özellikle grafiksel olarak beklentilerin çok altında gözüken o ekran görüntüleri ile bugün ortaya çıkan ekran görüntülerini kıyasladığımızda bir "ohh" çektiğimizi söyleyebilirim. Çünkü oyunun bu yeni görüntüleri gerçekten de beklentileri karşılayacak gğzellikte gözüküyor.
 
     Yeni ekran görüntülerinde oyunun geçeceği New York şehrindeyiz. Patlama sahneleri dışında bazı düşmanlarımıza da yer verilmiş. Özellikle bir tanesi tahminen 3 metre uzunluğunda olsa gerek. Çünkü üzerine çıktığı taksiyi göz önüne alır isek oldukça uzun olduğunu anlayabiliyoruz. Ayrıca ekran görüntüleri kaplama ve karakter detayları ile de doyurucu bir görünüm sergiliyor.
 
     Bugün ortaya çıkan bu yeni görüntülere buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler