Crysis 2'den Prophet'in Hikayesi

Hikaye ve sunumun ilk oyunu geride bırakacağı açıkça gözüküyor.
24.02.2011 01:19 Ersin Kılıç


     İlk oyunun aksine bizi yüksek gökdelenlerin arasından yer altı metrolarına sürükleyecek olan Crysis 2 için geri sayım devam ederken oyunun yapım ekibi olan Crytek ve EA Games'te oyun için yeni tanıtım videoları yayınlamaya devam ediyor.
 
     Crysis 2 için yayınlanan bu yeni videoda Prophet'in hikayesine değinilmiş. İlk oyunun da en önemli karakterlerinden biri olan Prophet, ikinci oyunda birçok gizemi de beraberinde getireceği gibi oyunun ve senaryonun da en kilit karakterlerinden biri olacağınn sinyallerini veriyor.
 
     Direniş birliklerine katılmak üzere şehre gelen Prophet'in açıklamaları ise işin sadece uzaylı saldırısından ibaret olmadığını gözler önüne sermiş. Prophet bu tanıtım videosunda ilk oyunda kendilerini adaya gönderen kişilerin herşeyin farkında olduğunu ve Nanosuit'in uzaylılara karşı nasıl bir etki olacağını öğrenmek için adaya gönderildiklerini belirtiyor. Kısacası ilk ekip için sadece bir denek benzetmesi yapan Prophet, bu konuda emirlere de karşı geleceğe benziyor.
 
     Zaten birçok kez ölümden dönen bu karakter için ihanet edebileceği yönünde dedikodular dolaşıyordu. Fakat bu tanıtım videosundaki açıklamalardan sonra olayın seyri bir hayli değişeceğe benziyor. PC, PS3 ve Xbox 360 için 25 Mart'ta çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler