Crysis 2'den Sürpriz Sahne

Crytek'in PC platformunu destekliyor olması sevindirici
15.02.2011 12:01 Gökhan Yılmaz

 
     Crysis 2'nin internete sızmasından sonra oyunun tek kişilik bölümü ile ilgili videolar yayınlanmaya başladı. Aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilceğiniz videoda oyunun sürpriz sahnelerinden birine tanık olacaksınız.
 
     Diğer yandan Crytek CEO'su Cevat Yerli, Crysis 2'nin internete sızması olaylarının ardından hâlâ PC oyunculuğuna güvenlerinin olduğunu şu açıklama ile dile getirdi: "Bu talihsiz olaya rağmen size temin ederiz ki PC platformu hâlâ bizim için çok önemlidir ve gelecekte de öyle kalacaktır. Biz hâlâ en iyi oyun tecrübesini gerçek hayranlarımıza sunabilmek için uğraş veriyoruz. Umarım şimdiye kadar geliştirdiğimiz en iyi PC oyunu olan Crysis 2'nin PC sürümünden keyif alırsınız. Desteğinize minnettarız ve sizinle online olarak oynayabilmek için sabırsızlıla bekliyoruz."
 
     Aşağıdaki videoyu izlemeden önce oyunun tek kişilik bölümünden sahne içerdiğini ve oynayacaklara rahatsızlık verebileceği uyarısını yapalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 5 Dk önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler