Crysis 2'den Yeni Görseller

11.12.2010 18:14 Gökhan Yılmaz

 
     Crysis 2'nin geliştiricisi Crytek, oyunun yeni görsellerini paylaştı. Ekran görüntüleri ve artwork'lerden oluşan görüntüler detayları ve gerçekçilikleri ile dikkat çekiyor.
 
     Daha gerçekçi grafikleri hedefledikleri için konsollarda sorun yaşayan ekip, pek çok diğer multiplatform oyunda olduğu gibi grafikleri PC'de aşağı çekmeyerek ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söylemişti. Bu yeni yayınlanan görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
     Diğer yandan Crysis 2'nin konusunun New York'u istila eden uzaylılar olduğunu biliyorsunuz. Bu uzaylıların animasyonları pek çok diğer oyunda olduğu gibi Motion Capture teknikleri hazırlanıyor. Uzaylıların animasyonlarının nasıl yapıldığını buradan izleyebilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Dk önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler