Crysis 2'nin Çizgi Romanı Yolda

İşin ucunda Crytek olunca, Crysis 2 romanını ülkemizde de beklememizde bir terslik yok.
20.03.2011 14:37 Levent Polater



    Çizgi romanlar ile aranız iyiyse, size güzel bir haberimiz var. Crysis 2'nin ve Dungeon Siege 3'ün çizgi romanları yolda.
 
    Yayıncı IDW sayesinde Crysis 2 kendi çizgi romanına sahip olacak. 6 sayılık bir seri olacağı belirtilen Crysis 2 çizgi romanının konusu oyunun da hikayesini oluşturan Richard K. Morgan tarafından ortaya konacak. Çizimler ise Peter Bergting tarafından gelecek. Çizgi roman Crysis ve Crysis 2 arasındaki olayları konu alacak. Çıkış tarihi ise Haziran.

     Square Enix ise Dark Horse Comics ile birlikte Dungeon Siege 3'ün  dijital bir çizgi romanını oluşturma çabası içerisinde. Kitap, hazır olduğunda resmi Dungeon Sige sitesinde belirecek. Yazar Jeremy Barlow ve Iban Coello ve Sergio Abad gibi uzmanlar Ehb krallığında bizlere 3 yeni hikaye anlatacaklar. Dungeon Siege 3 için çıkış tarihi olarak 31 Mayıs gösteriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 5 Dk önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 29 Dk önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler