Crysis 2'nin DirectX 11 Güncellemesi Kaldırıldı

DirectX 11 desteği sayesinde çok daha gerçekçi çevre detaylarına sahip olacağız
22.06.2011 23:10 Alkan Adakaner


     Bugün yayınladığımız bir haberimizde Crysis 2'nin DirectX11 güncellemesinin yayınlandığını sizlere aktarmıştık. Bu haberden kısa bir süre sonra verdiğimiz yönlendirdiğimiz adreste bulunan güncellemeye garip bir şekilde ulaşılamıyordu, şimdi bunun nedeni ortaya çıktı.
 
     MyCrisis'te yapılan açıklamaya göre güncelleme şu an için kaldırıldı ve 27 Haziran Pazartesi günü tekrar yayınlanacak. DirectX 11 paketinin çalışması için Crysis 2'nin 1.9 güncellemesinin de gerektiğini hatırlatalım.
 
     Crysis 2'nin 1.9 güncellemesi, DirectX11 ve Yüksek kaplama paketlerini Pazartesi günü www.mycrysis.com adresinden indirebileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 1 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 2 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler