Crysis 2'nin Enfes Collector's Edition'ı Gözüktü

13.07.2010 11:29 Levent Polater

 

crysis2ce

 

     Şu Collector's Edition kutularına ve içeriklerine bayılıyorum. Bir de bu kadar pahalı olmasalar ve sınırlı sayıda üretilmeseler, hiç bir hayranın bunları almaması için bir neden göremiyorum. 
 
     Crysis 2'nin de Collector's Edition versiyonu diğer oyundakilerden aşağı kalmamış. Nano-suit görünümünde çelikten bir CE kutusu ve enfes bir içerik; 7.9 inch uzunluğunda 'Prophet' heykeli, 176 sayfa sanatsal çalışmaların bulunduğu bir kitap, bir SCAR hologram'ı, oyun içinde kullanılmak üzere çeşitli kod'lar, 46 x 34 cm Nano-suit sırt çantası.
 
    İsveçli bir satış sitesi olan Webhallen'ın listelediği bu muhteşem Crysis 2 Collector's Edition'ın fiyatı 199 dolar olarak gösterilmiş. Ancak haliyle zamanından önce listelendiği için şu anda siteden bilgilerin kaldırıldığı görülüyor. Böyle bir paket güzel bir duyuruyu hakediyor.
 
 
 Webhallen

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 47 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler