Crysis 2'nin Kaplamaları Yarıya Düşürülmüş

29.03.2011 10:23 Gökhan Yılmaz

     Crysis 2'nin konsollar için de geliştirilmesi nedeniyle bazı kaplamalarının ilk oyuna kıyasla küçültüldüğünü gösteren görüntüler ortaya çıktı. İki oyunda da bulunan ortak kaplamalar bunu kanıtlar nitelikte.
 
     GameTrailers forumlarında bir kullanıcı Crysis ve Crysis 2'nin ortak kaplamalarını bularak ufak bir karşılaştırma yapmış. Kullanıcı, Crysis 2'nin dosyalarını deşifre ederek ve ilk oyundaki kaplamalar ile değiştirerek, iki kaplamanın da Crysis 2 içerisinde nasıl göründüğünü gösteren ekran görüntülerini yayınladı. Aynı kullanıcı, kendi test etmek isteyen kullanıcılar içim mod araçlarını da paylaştı.
 
     Crysis 2 bazı kaplamaları aynı isimli dosyalar ile ilk oyundan alıyor. Bu nedenle karşılaştırma yapmak daha kolay olmuş. Bu aynı isimdeki dosyaların boyutları ilk oyuna kıyasla yarı yarıya düşürülmüş. Aşağıdaki resimlerden karşılaştırmaya göz atabilirsiniz.
 
Crysis 2'nin Kaplaması (Crysis 2)
 
Crysis'in Kaplaması (Crysis 2)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 49 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 23 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler